Mleczne wulkaniki z jajek
Delikatne, kolorowe i stworzone z myślą o małych smakoszach. Idealne na lunch lub ciepły posiłek po szkole.
Zapiekanka z kurczakiem, fasolą i brokułami
Zapiekanka z makaronem, kurczakiem, brokułami i kremowym sosem śmietanowym, całość zapieczona pod złocistą warstwą sera. Pożywna, kolorowa i niesamowicie sycąca – idealna na rodzinny obiad lub kolację prosto z piekarnika. To jedno z tych dań, które smakują...
Tosty serowe zapiekane
Złociste grzanki z patelni, zapieczone z musztardą, oliwkami i plastrem roztopionego sera – czyli szybka i efektowna wersja kanapki na ciepło. Chrupiąca z zewnątrz, ciągnąca w środku, idealna na śniadanie, kolację albo domową przekąskę „z pomysłem”.
Makaron z wędzonym łososiem
Kremowy makaron z łososiem, czosnkiem i roztopionym serem to comfort food w najlepszym wydaniu. Delikatny, lekko cytrynowy sos ze śmietanką i ciągnącym się serem idealnie otula makaron al dente. To szybki, domowy klasyk na ciepłą kolację lub wyjątkowy obiad — gotowy w...
Kotlety z selera nadziewane serem
Aromatyczny bulion na wołowinie z warzywami, podany z serowymi grzankami czosnkowymi. Złociste, chrupiące kromki z tartym serem dodają zupy głębi i domowego charakteru. To klasyka w nowym wydaniu – rozgrzewająca, sycąca i pełna smaku.
Zupa chlebowa z serowymi grzankami
Aromatyczny bulion na wołowinie z warzywami, podany z serowymi grzankami czosnkowymi. Złociste, chrupiące kromki z tartym serem dodają zupy głębi i domowego charakteru. To klasyka w nowym wydaniu – rozgrzewająca, sycąca i pełna smaku.
Tagliatelle z rukola i serem
Makaron z domowym pesto na bazie rukoli, suszonych pomidorów i uprażonych ziaren słonecznika, z dodatkiem wyrazistego sera. Aromatyczne, lekko pikantne i pełne struktury danie, które smakuje równie dobrze na ciepło, jak i na zimno. Idealne do podania z oliwkami i...
Roladki serowe z kiszona kapusta
Delikatnie parzone sakiewki z sera wypełnione aromatycznym farszem z kapusty, papryczki i pomidorów, zawinięte jak domowe cukierki. Podane z wyrazistym sosem żurawinowo-chrzanowym tworzą oryginalną, nieoczywistą przystawkę lub ciepłą kolację z charakterem.
Tarta serowa
Tarta z chrupiącym boczkiem i serem na puszystej śmietanowo-jajecznej masie, w złocistym cieście francuskim. Aromatyczna, sycąca, podkręcona pietruszką i sprawdzona na każdą porę dnia. Smakuje świetnie na ciepło i jeszcze lepiej — na zimno, np. z majonezem...