Radamer - Bloki
Radamer to dojrzewający ser typu szwajcarskiego, wyprodukowany w Polsce na bazie sprawdzonej receptury, gdzie na 1 kg sera użyto 10 litrów wysokiej jakości mleka. Radamer cieszy się dużym uznaniem dzięki swojemu delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi, w którym przebija nuta orzecha. Takie połączenie powoduje, że ser dobrze się sprawdza na kanapkach, w zestawieniu z innymi składnikami, a także jako przekąska i dodatek do dań zapiekanych, w tym do pizzy. Żółty ser Radamer sprzedawany w blokach to dobry wybór dla konsumentów, którzy lubią sami decydować, jaki kawałek potrzebują. W sklepie można nabyć go w dowolnej porcji lub w wersji pociętej na plastry. Radamer w bloku bardzo korzystnie prezentuje swój najbardziej charakterystyczny atut, jakim są liczne dziury.
- Słodkawy smak z delikatną, orzechową nutą.
- Liczne dziury o różnej wielkości – cecha typowa dla serów szwajcarskich.
- Ser nie zawiera laktozy, ani środków konserwujących.
Wartość odżywcza w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,2 g |
Ilość sztuk w kartonie |
2 |
Ilość sztuk na warstwie |
34 |
Ilośc sztuk na palecie |
136 |
Ilość kartonów na warstwie |
17 |
Ilość warstw na palecie |
4 |
Ilość kartonów na palecie |
68 |