Poznaj najlepsze sery żółte
Radamer wędzony – Bloki
Poznaj nasze sery
Radamer wędzony to dojrzewający ser typu szwajcarskiego, który łączy klasyczną delikatność z naturalnym aromatem wędzenia. W jego smaku najpierw pojawia się łagodna słodycz i nuta orzecha, a zaraz potem – przyjemny, subtelny posmak wędzenia. To harmonijna, wielowarstwowa kompozycja, która wyróżnia się nie tylko smakiem, ale i zapachem.
Ser jest wędzony naturalnym drewnem, dzięki czemu zyskuje piękną, złocistą skórkę oraz wyrazisty, ale nienachalny aromat. Nie zawiera laktozy ani konserwantów. Powstaje w Polsce, według sprawdzonej receptury – z wysokiej jakości mleka, którego potrzeba aż 10 litrów, by uzyskać 1 kg sera.
Dostępny w blokach – idealny do krojenia w porcje lub plastry, dokładnie tak, jak lubisz. Świetny do kanapek, sałatek, deski serów czy po prostu jako przekąska do podjadania (najlepiej jeszcze lekko ciepła).
- Smak: delikatnie słodki, orzechowy, z wyraźnym, naturalnym posmakiem wędzenia
- Aromat: dyskretny, dymny, przyjemnie zbalansowany
- Skórka: złocista, powstała w procesie wędzenia drewnem
- Tekstura: elastyczna, z charakterystycznymi, dużymi oczkami
- Plusy: bez laktozy, bez konserwantów, z polskiego mleka
Skład
Wartości odżywcze w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,2 g |
Logistyka
Ilość sztuk w kartonie | 3 |
Ilość sztuk na warstwie | 69 |
Ilość sztuk na palecie | 207 |
Ilość kartonów na warstwie | 23 |
Ilość warstw na palecie | 3 |
Ilość kartonów na palecie | 69 |
Zdjęcia
Pobierz archiwum obrazów:
Radamer-wedzony-Bloki.zipTen sam smak
Forma, którą lubisz
W plastrach, ćwiartce czy kawałku? Ten sam ser, ta sama jakość — różne opcje, dopasowane do Twojego dnia. Wybierz opakowanie, które pasuje do Ciebie.