< powrót do listy

Salami z pieprzem i chili - Plastry

Salami z pieprzem i chili – Kiedy lubisz konkretny smak
Koneserom ser Salami z czarnym pieprzem i papryką chili powinien przypaść do gustu. Ma bowiem delikatnie mleczną bazę, która została przełamana dość wyrazistymi dodatkami. Ich ilość powoduje, że dobrze je wyczujesz podczas jedzenia – tak w kwestii smaku, jak i samej konsystencji. Pomimo pikantnego wyrazu, to salami ma spokojny, wręcz delikatny aromat i trzeba podkreślić, że bardzo ładnie prezentuje się w plastrach. Mozaika wielu smaczności!

Salami z pieprzem i chili – czujesz, że jesz ser wyjątkowy
Dojrzewający ser typu mieszanego (szwajcarsko-holenderskiego), jakim jest Salami z czarnym pieprzem i papryką chili jest przygotowywany z wysokiej jakości mleka. Nie zawiera laktozy, ani sztucznych konserwantów. Jest bezpieczny, smaczny, wyrazisty – to jeden z nielicznych serów, który tak konkretnie wyróżnia się na półkach. Kiedy kupisz go w plastrach - najlepiej sprawdzi się na kanapkach lub jako szybka przekąska.